Tarihçe

Günümüz bilgi toplumunda anadilini iyi kullanabilen, özgüveni gelişmiş bireysel yeteneklerini kullanabilen kendini ve insanları içten sevebilen ve insan haklarına saygılı bireyler yetiştirmeyi amaç edinen Isparta Şarkîkaraağaç Çiçekpınar Anaokulu 2010-2011 döneminde eğitim öğretime başlanmıştır. Okulumuz daha önceleri lise olarak kullanılan binanın düzenlenmesi sonucu eğitim öğretime hazırlanmıştır. Çiçekpınar Belediyesi arkası İlköğretim Okulu bahçesine iki katlı olarak yapılmıştır. Okulun alanı özel İdareye ait olup, kaloriferli ve mülkiyeti devamlı olarak verilmiştir. Okulumuz 13.09.2010 tarihinde okul bahçesi ilköğretimden ayrılmadan eğitim öğretime başlamış olup 2012-2013 eğitim öğretim yılında bahçe bölünmüştür.